Pro Paedagogia Christiana pályázat 2010 - A KPSZTI szervezésében megvalósuló pályázat

Pro Paedagogia Christiana pályázat 2010 - A KPSZTI szervezésében megvalósuló pályázat


Pro Paedagogia Christiana Alapítvány 2010. évi pályázatának eredménye

Mellékeltek az elszámoláshoz

5 és 6 számú melleklet

7 és 8 számú melleklet

I. A PÁLYÁZATBAN RÉSZTVEVŐK KÖRE
A pályázatban a katolikus intézményfenntartók által működtetett közoktatási intézmények és a KPSZTI pedagógiai szakmai szolgáltatását igénybe vevő közoktatási intézmények vehetnek részt.

II. A PÁLYÁZAT CÉLJA és ESZKÖZEI
A pályázat célja az alapítvány széles körben való megismertetése, a támogatói kör bővítése, melynek eszközei a reklámozás helyi és regionális közösségekben (média, újságok, web-oldalak stb.). Az alapítvány a reklámok anyagát (pl. rövidfilm, hanganyag, szórólap, plakát stb.) a pályázó számára rendelkezésre bocsátja.

III. AZ ALAPÍTVÁNY TERJESZTÉSÉNEK TERÜLETEI:
1. Tehetséggondozás (pl. versenyfelkészítés, versenydíjak, útiköltség térítés)
2. A katolikus közoktatási intézmények között szervezett versenyek, kulturális programok, sportesemények, -versenyek (pl. KIDS verseny nevezési díjai is)
3. Egy-egy pályázó intézmény által szervezett helyi vagy regionális kulturális rendezvény más egyházi, önkormányzati intézmények bevonásával 

Pályázati kiírás 2010

1 számú melleklet

2 számú melleklet

3 számú melleklet

4 számú melleklet

 

További információ a képzések szervezésével kapcsolatban Szentes Judittól kérhető a szentes@kpszti.hu e-mail címen vagy 1/ 479-3012 telefonszámon. Kérjük, hogy a mellékelt pályázati űrlapot postán, vagy faxon juttassa el intézetünkbe: 2010. április 30-ig.